Feilmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2405 av /home/3/i/internor/www/includes/menu.inc).

Referanser

Her er noen av våre referanser.

The Wall

The Wall - Tribute to Pink Floyd er et band som fordyper seg i den kulturelle skatten som selveste Pink Floyd etterlatt seg. Vi har levert webdesign, webhotell og publiseringsløsning.

www.thewalltribute.com

Skulls

Bandet ble starta i Melhus i januar 2004 etter at 4 godt voksne gutter møttes for å dele en drøm, drømmen å spille i et rock `n`roll band. Vi har levert design, webhotell  og publiseringsløsning.

www.skullls.no

Mannskoret Nøkken

Mannskoret Nøkken har omlag 35 aktive medlemmer som er jevnt fordelt på de 4 stemmegruppene. Koret har øvelse hver tirsdag under ledelse av sin  dirigent Anne Berit Paulen Moe.  

Mannskoret har av oss fått levert design og publiseringsløsning. De har også spesialtilpassede enkeltmoduler i sin publiseringsløsning.

www.nokken.no

Symphosia

Symphosia er et band som debuterte i 1999 med internasjonal oppmerksomhet. Vi har levert design, publiseringsløsning og webhotell.

www.symphosia.com

Flere referanser kommer.